Skip to main content

Onze visie.

Onze missie

Wij willen uw beveiligingsinstallateur zijn, en niet alleen nu maar ook in de toekomst. Voor correcte alarmbeveiliging uit de hele omgeving van Gent bent u bij ons op de juiste plek.

Wij gaan voor een langetermijnservice, omdat we onze klanten een gerust en Veilig gevoel willen geven door Duurzame en Betrouwbare Systemen aan te bieden. We willen het perfecte alarmsysteem of alarminstallatie voorzien, dat bij uw woning of bedrijf in de omgeving van Gent past.

Wij willen onze financiële positie gezond houden, terwijl we onze medewerkers en de omgeving waarin we werken kansen willen bieden om te groeien en te ontwikkelen. Kom dus gerust eens langs indien u advies wilt voor uw alarmbeveiliging, zoals een alarminstallatie voor uw bedrijf, in de omgeving van Gent.

Onze strategie

Wij bieden onze klanten een uniek servicecontract.

Door onze trouwe serviceverlening en de loyaliteit van onze vele klanten ten opzichte van VDBS-Beveiliging kunnen we sinds 2002 onze strategie en belofte levend houden en die ook in de toekomst behouden. Voor een alarmsysteem dat het best bij uw zaak of woning in de omgeving van Gent past, moet u dus bij ons zijn!

Wij maken de consument bewust van wat een goed sluitend beveiligingsconcept inhoudt volgens de INCERT-normen, we zien het ook als onze verantwoordelijkheid om de consument ervan te overtuigen dat de keuze van de installateur een weloverwogen en bewuste keuze dient te zijn. Wij garanderen u dat wij zeer weloverwogen voor een alarminstallatie, al dan niet met camera, kiezen voor uw woning of bedrijf in regio Gent.

Onze visie

Wij maken van VDBS-Beveiliging een duurzaam bedrijf.

Wij blijven innoveren om onze klanten de modernste systemen, waaronder alarmbeveiliging aan te bieden in de hele regio Gent.

Via ons uniek servicecontract heeft u recht op 24/24u bijstand. Ondervindt u dus problemen met het alarmsysteem? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Plastisch uitgedrukt: producten verkopen kan iedereen, maar niet iedereen beheerst de conceptie, installatie en het onderhoud van systeemoplossingen. 

Onze waarden

Wij zetten ons allen in voor een duurzame groei en zetten het belang van ons bedrijf voorop met respect voor fundamentele waarden zowel voor medewerker, klant als leverancier. Wij pleiten voor hoge kwaliteit.

Eerlijkheid, openheid en duidelijke communicatie zijn waarden waarop ons bedrijf steunt.

Onze troeven.

Beveiligingsdossier

Professionele behandeling van uw beveiligingsdossier volgens de INCERT normen.

Dienstverlening

Onze grote betrokkenheid, snelheid, flexibiliteit en onze know-how vormen de basis van onze punctuele dienstverlening.

Showroom

Kom, kijk en ontdek alle producten onze showroom. We staan met ons voltallige team klaar om u verder te helpen.

Steeds bereikbaar

Helpdesk tijdens de kantooruren. 24/24 permanentie dienst op vast telefoonnummer met menselijk contact.

Een eigen team

Een eigen gemotiveerd installatie- en onderhoudsteam dat dagelijks voor je klaar staat.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt vrijblijvend een gedetailleerde en transparante offerte op maat van uw woning of bedrijf.