Alarmsystemen.

Een alarmsysteem in Gent kopen

Door een alarmsysteem te kopen en te installeren in uw woning, zaak of bedrijf in de omgeving van Gent zal u gegarandeerd een veiliger gevoel krijgen. U mag immers niet wachten tot het te laat is. Geef inbrekers of vandalen geen kans en kom een alarminstallatie kopen bij ons, VDBS-Beveiliging uit Lochristi, nabij Gent!

Een veilig gevoel door een alarmsysteem in regio Gent

Helaas lezen we in de krant steeds vaker berichten over inbraakgolven. Gelukkig kunt u zichzelf hiertegen wapenen met een doeltreffend alarmsysteem uit onze winkel in Lochristi, regio Gent. Bij ons kunt u allerlei alarmsystemen kopen voor uw woning of zaak in de omgeving van Gent. Bovendien is elk alarmsysteem dat je bij ons in Gent kunt kopen door INCERT gecertificeerd. U kunt weer op beide oren slapen, doordat u een alarminstallatie bij ons bent komen kopen en uw bedrijf of huis in de buurt van Gent optimaal beveiligd is!

Maak uw keuze uit ons gamma 

Alarmsystemen
Alarmsystemen

Werkwijze in 4 stappen:

Door één van onze alarmsystemen aan te kopen in onze winkel in regio Gent, bewapent u zichzelf tegen vandalisme en inbraak. Bij het kopen van een van onze alarmsystemen voor uw bedrijf of huis in de omgeving van Gent doorloopt u doorgaans 4 verschillende fasen:

FASE 1: Aanvraag informatie

U bent op zoek naar een professioneel alarmsysteem voor uw woning of zaak in de omgeving van Gent? Via de handige offerte-configurator kunt u vrijblijvend een richtprijs genereren wanneer u een alarminstallatie wilt kopen in regio Gent.

FASE 2: Conceptie

Nadat u contact heeft opgenomen met ons, omdat u één van onze alarmsystemen wilt kopen voor uw bedrijf of huis in de omgeving van Gent, stellen wij vrijblijvend een of meerdere offertes op. Meestal wordt dat vooraf gegaan door een bezoek aan onze toonzaal in Gent, waar u uw alarmsysteem kunt kiezen, of een bezoek bij u ter plaatse. Tijdens de conceptie houden wij rekening met alle regelgevingen die van toepassing zijn bij het plaatsen van een alarminstallatie, dat u bij ons kunt kopen, voor onder andere uw winkel in de buurt van Gent. Denk hierbij maar onder andere aan de INCERT- certificaten.

FASE 3: Installatie

Vinden we een akkoord tot uitvoering? Dan kunnen we overgaan tot de plaatsing van het alarmsysteem voor uw winkel, huis of bedrijf in regio Gent. Samen met uw contactpersoon werken we alles tot in de puntjes uit en gaan we op zoek naar dé alarminstallatie die u het best kan kopen voor uw huis of bedrijf in regio Gent. Enkele dagen voor de eigenlijke installatie ontvangt u reeds de handleiding(en) van de alarminstallatie die u bij ons kunt kopen in Gent in uw mailbox. Op de dag van plaatsing zal uw contactpersoon samen met de technicus de werken aanvatten. Nadien vertrouwen wij het plaatsen van het alarmsysteem toe aan de vakkundigheid van de technicus uit de omgeving van Gent.

FASE 4: Service na verkoop

De laatste én belangrijkste fase. Sterk in Service is niet zomaar ons motto. Na het kopen en het plaatsen van de alarminstallatie voor uw winkel, huis of bedrijf in de omgeving van Gent, begint onze naservice. Dankzij onze unieke Platinum-contracten kan u steeds rekenen op VDBS-Beveiliging.  Mede dankzij onze helpdesk, die tijdens de kantooruren steeds bemand is door 2 personen, kunt u vertrouwen op een correcte service, en dat zelfs nadat u één van onze alarmsystemen bent komen kopen en hebt laten plaatsen door onze technici uit de omgeving van Gent!


Koop nu een alarmsysteem

Een van onze alarmsystemen komen kopen in onze toonzaal in de buurt van Gent betekent topkwaliteit en topservice. Bent u nog op zoek naar een ander soort beveiligingssysteem zoals toegangscontroles? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Contacteer ons op het nummer 09 328 32 32 of via het online formulier.

VDBS-Alarmsystemen

VDBS-Beveiliging is sinds 2002 gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. Naast de plaatsing van deze systemen ligt de focus op het verlenen van een correcte service. Via onze unieke Platinum contracten kan u ons de klok rond bereiken voor technische problemen. 

Meer informatie

Veelzijdige systemen

Alarmsystemen anno 2021 zijn meer dan alleen een buitensirene tegen de gevel.

Samen met u kunnen we alle mogelijkheden voor uw pand ontdekken. 

Zowel VDBS-Beveiliging zelf als onze producten zijn door INCERT vergund. 

Vrijblijvende offerte

Samen met u zoeken we het best passende concept uit.

Op basis hiervan bezorgen wij jullie zo snel als mogelijk een op maat gemaakte offerte. 

Vraag uw offerte aan

Afspraak maken?

Breng gerust een bezoek aan onze toonzaal. Hier kan u alle producten bezichtigen.

Vooraf, of nadien, brengen wij een bezoek aan uw pand om de technische mogelijkheden te verifiëren.

Dit alles geheel vrijblijvend.  

Naar boven

VDBS-Beveiliging

  • Denen 63
  • 9080 Lochristi
  • Telefoon
  • E-mail

Openingsuren showroom

We zijn enkel geopend op afspraak. Wij bieden u graag een fysiek bezoek aan in onze toonzaal. We zijn blij u te mogen verwelkomen!

Bezoek onze toonzaal

Stay in touch

Vergunde onderneming voor alarmsystemen & camerabewaking. Erkend INCERT installateur B-1638
BTW BE0477.493.683