Skip to main content

Alarmsystemen.

Alarmsystemen

Een alarmsysteem is meer dan een loeiende sirene. Voor elke toepassing zijnde een particuliere woning, KMO unit of industrieel pand is er een geschikte toepassing. 

Bij VDBS-Beveiliging kiest u naast het correcte concept en de juiste plaatsing alsook voor de jarenlange service achteraf. 

Laat u bijstaan door een van onze beveiligingsexperts en samen met u maken wij het juiste concept op. 

Benieuwd naar ons gamma? Neem gerust hieronder een kijkje: 

Alarmsystemen
Alarmsystemen

Maak uw keuze uit ons gamma 

Werkwijze in 4 stappen:

FASE 1: Aanvraag informatie

U bent op zoek naar een professioneel alarmsysteem voor uw woning of zaak? Klik hier om uw offerteaanvraag door te sturen. 

FASE 2: Conceptie

Nadat u contact heeft opgenomen met ons stellen wij vrijblijvend een of meerdere offertes op. Meestal wordt dat vooraf gegaan door een bezoek aan onze toonzaal te Lochristi (Gent), waar alle systeem tentoongesteld zijn. Tijdens de conceptie houden wij rekening met alle regelgevingen die van toepassing zijn bij het plaatsen van een alarminstallatie. Denk hierbij aan de INCERT- certificaten.

FASE 3: Installatie

Vinden we een akkoord tot uitvoering? Dan kunnen we overgaan tot de plaatsing van uw alarmsysteem voor uw pand. Samen met uw contactpersoon werken we alles tot in de puntjes uit zodoende de plaatsing vlot kan verlopen. Enkele dagen voor de eigenlijke installatie ontvangt u reeds de handleiding(en) van uw alarminstallatie in uw mailbox. Op de dag van plaatsing zal uw contactpersoon samen met de technicus de werken coördineren. Nadien vertrouwen wij het plaatsen van het alarmsysteem toe aan de vakkundigheid van de technicus.

FASE 4: Service na verkoop

De laatste én belangrijkste fase. Sterk in Service is niet zomaar ons motto. Na het kopen en het plaatsen van uw alarminstallatie begint onze naservice. Dankzij onze unieke Platinum-contracten kan u steeds rekenen op VDBS-Beveiliging.  Mede dankzij onze helpdesk, die tijdens de kantooruren steeds bemand is door 2 personen, kunt u vertrouwen op een correcte service!


VDBS-Alarmsystemen

VDBS-Beveiliging is sinds 2002 gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. Naast de plaatsing van deze systemen ligt de focus op het verlenen van een correcte service. Via onze unieke Platinum contracten kan u ons de klok rond bereiken voor technische problemen. 

Meer informatie

Veelzijdige systemen

Alarmsystemen anno 2021 zijn meer dan alleen een buitensirene tegen de gevel.

Samen met u kunnen we alle mogelijkheden voor uw pand ontdekken. 

Zowel VDBS-Beveiliging zelf als onze producten zijn door INCERT vergund. 

Vrijblijvende offerte

Samen met u zoeken we het best passende concept uit.

Op basis hiervan bezorgen wij jullie zo snel als mogelijk een op maat gemaakte offerte. 

Vraag uw offerte aan

Afspraak maken?

Breng gerust een bezoek aan onze toonzaal. Hier kan u alle producten bezichtigen.

Vooraf, of nadien, brengen wij een bezoek aan uw pand om de technische mogelijkheden te verifiëren.

Dit alles geheel vrijblijvend.  

Naar boven