Toegangscontrole.

Toegangscontrolesysteem installeren in Gent

Een goed functionerend toegangscontrolesysteem is belangrijk voor uw bedrijf in de omgeving van Gent. Reken daarvoor op VDBS-Beveiliging uit Lochristi. Het systeem voor de toegangspoortcontrole  opent de deuren voor de personen die rechtmatig welkom zijn en houdt degenen die dat niet zijn buiten. Ook voor andere beveiligingssystemen kunt u bij ons terecht!

Het efficiëntste toegangscontrolesysteem uit Gent

Het efficiëntste toegangscontrolesysteem uit regio Gent vindt u bij ons. Het is belangrijk om uw bedrijf of andere belangrijke plaatsen te allen tijde te beschermen. En dat kunt u doen met de toegangscontrolesysteem die u kunt terugvinden in onze winkel in Lochristi, regio Gent. Ook voor andere soorten beveiliging zoals camerabewaking en alarmsystemen moet u bij ons zijn. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de beste controlesystemen. Aarzel dus niet om raad en advies te vragen aan onze beveiligingsdeskundigen indien u met vragen of onduidelijkheden zit!

Bezoek nu onze website

Bezoek nu onze website voor een vrijblijvende offerte of wanneer u onze realisaties wilt bekijken. Bent u op zoek naar iets anders, zoals onder andere een draadloos beveiligingssysteem? Ook dat bieden wij aan en installeren wij voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak. Dat kan op het nummer 09 328 32 32 of via het e-mailadres .

Maak uw keuze uit ons gamma 

VDBS-Beveiliging

 • Denen 63
 • 9080 Lochristi
 • Telefoon
 • E-mail

Openingsuren toonzaal

 • Ma - Do

  13:30u - 17:00u

 • Vrijdag

  13:30u - 16:00u

 • Weekend

  Gesloten

In de voormiddag enkel op afspraak geopend.

Stay in touch

Vergunde onderneming voor alarmsystemen & camerabewaking. Erkend INCERT installateur B-1638
BTW BE0477.493.683