Alarmsystemen

Alarmsystemen

Wacht niet tot het te laat is !

Helaas lezen we in de krant steeds vaker berichten over inbraakgolven. Gelukkig kan u zichzelf hiertegen wapenen met een doeltreffend alarmsysteem. Al onze alarmsystemen voor uw woning of zaak zijn door INCERT gecertificeerd.

Videoparlofonie

Videoparlofonie

Laat je niet verrassen

Met een videoparlofonie systeem kan u eerst de bezoekers identificeren, voor dat u de deur van uw gebouw, uw huis of de toegangspoort tot de parking van uw onderneming van op afstand open doet. Controleer een of meerdere ingangen vanaf een of meerdere binnenposten.

Modellen
Camerabewaking

Camerabewaking

Hou een oogje in het zeil

Bewakingscamera's hebben een preventieve werking en ze geven de gebruiker terecht een groter veiligheidsgevoel. Met een goed camerasysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En als er daadwerkelijk iets voorvalt, beschikt u over bruikbare bewijslast.

Modellen
Toegangscontrole

Toegangscontrole

Vergeet uw sleutels !

Een professionele toegangscontrole opent de juiste deuren, poorten of hekken voor de juiste mensen. En houdt ze gesloten voor anderen. Toegangscontrole in een bedrijf is een must zowel voor de interne als externe beveiliging van uw bedrijfslokalen.

Modellen
Branddetectie

Branddetectie

Bescherm uzelf en uw dierbaren

Brand blijft een moeilijk controleerbaar element door het onvoorspelbare gedrag en uitbreidingssnelheid. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Ontstaat er toch brand, dan is het belangrijk om deze zo efficiënt mogelijk te detecteren en te lokaliseren.

Brandkasten

Brandkasten

Alles veilig opgeborgen

Iedereen heeft wel waardevolle documenten en voorwerpen in huis die beter veilig kunnen worden opgeborgen in een kluis of brandkast. Een brandkast is inbraakwerend en beschermt tegen brand.

Kluizenwijzer