Skip to main content

Digitale videofonie

Digitale toegangscontrole
voor 2-draadsbekabeling

Digitale deurbel met camera

Beeld je in dat je niet alleen hoort maar ook ziet wie er aanbelt, voor je ze binnenlaat. En dit van om het even waar: aan de andere kant van je huis of aan de andere kant van de wereld. En beeld je in dat je voor de installatie zelfs geen nieuwe kabels nodig hebt.

Met het 2-draadse toegangscontrolesysteem van Niko heb je het comfort en gebruiksgemak van je videofoon altijd bij de hand.

Tot 2 buitenposten & 5 binnenposten mogelijk.

En omdat het met een mobiele app werkt, heb je complete controle, zelfs op je smartphone.

Waarom kiezen voor de Niko?

  • Bekroond design dat moeiteloos in elke woning past
  • Vervang een bestaande deurbel zonder de bekabeling te veranderen
  • Met groothoekcamera (155°)
  • Beelden in kleur en hoge resolutie (hd) en 's nachts hd-beelden in zwart-wit met automatisch gestuurde infraroodcamerafunctie
  • Smartphone-app - toegangscontrole via je telefoon
  • Plug-and-play configuratie
  • Verlicht gepersonaliseerd gegraveerd naamplaatje
  • Ontworpen voor eengezinswoningen

Volledige controle binnen handbereik

Zonder extra bekabeling

Met Niko’s nieuwe 2-draads toegangscontrolesysteem vervang je de bestaande deurbel of deurtelefoon zonder dat je iets aan je bekabeling hoeft te wijzigen.

Vergeet andere digitale producten met minimaal 3-draadsaansluiting: Niko’s 2-draadsoplossing maakt handig gebruik van dezelfde 2 draden voor stroomvoorziening én digitale communicatie.

Kortom, de perfecte digitale oplossing voor bestaande woningen!

Bekroond design

Het design van de binnen- én buitenpost is stijlvol en modern. Dankzij de robuuste aluminium behuizing staat de videobuitenpost goed op elke gevel.

Het verlichte naamplaatje maakt de buitenpost gemakkelijk herkenbaar, zelfs in het donker. Een veilige, discrete en degelijke videobuitenpost die bij elke woning past.

Camera van topkwaliteit

De videobuitenpost beschikt over een HD-camera met infrarood technologie. Alle bezoekers zijn duidelijk te zien, ook in het donker.

Dankzij de brede camerahoek (maar liefst 155°), blijven je bezoekers in beeld, ook als ze bewegen.

Ultraveilig

Alleen jij bepaalt wie je huis binnengaat. Alle binnenposten zijn veilig aangesloten op de Niko toegangscontrolemodule. En om de mobiele app te activeren gebruik je een unieke login en paswoord dat alleen jij kent.

Zodra de installatie voltooid is, wordt de QR-code waarmee je toegang kreeg vanop je mobiele toestel inactief. Zo kan niemand je systeem bedienen zonder jouw toestemming.

Blijf altijd en overal ‘connected’

Uiteraard ben je niet altijd thuis. Maar zelfs als je er niet bent, hou je thuis een oogje in het zeil. Download de Niko Access Control-app en bekijk wat zich voor je deur afspeelt.

Open je deur waar en wanneer je maar wilt. Van bij jou om de hoek, of vanuit het andere eind van de wereld. Ideaal wanneer je bezoek vóór jou aankomt, of wanneer je de poetsvrouw, de loodgieter of de postbode wil binnenlaten.

Verhuur je je huis soms als vakantiewoning? Dan check je je gasten probleemloos vanop afstand in.

Volledige controle over jouw huis

Zien wie voor je deur stond terwijl jij er niet was? Wie ook bij je aanbelt, wordt op video vastgelegd. Via de binnenpost kan je elk bezoek opnieuw bekijken.

Naar buiten kijken wanneer je maar wilt

Hoor je vreemde geluiden buiten? Of ben je misschien op vakantie? Met de functie ‘Naar buiten kijken’ zie je precies wat zich voor jouw voordeur afspeelt. En dat zonder ze te openen.

Nood aan videoparlofonie?