Een draadloos beveiligingssysteem in Gent

Ook service na aankoop
24/24 bereikbaar
Duurzaam staat voorop
Geef inbrekers geen kans en laat een draadloos beveiligingssysteem installeren in uw woning in Gent. Inbrekers kiezen vaak voor het huis dat het minst beveiligd is, om minder risico te lopen. Met dit draadloos beveiligingssysteem dat u bij ons, VDBS-beveiliging, kunt kopen in de winkel in Lochristi, omgeving Gent, slaapt u weer op beide oren.

Wij zijn er om naar u te luisteren.

Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de gepaste beveiliging.

Voel u weer veilig door dit draadloos beveiligingssysteem uit Gent

Voel u in mum van tijd weer veilig dankzij het draadloos beveiligingssysteem uit onze winkel in regio Gent. Wilt u zich wapenen tegen de golf van inbraken van tegenwoordig? Dan is dit draadloos beveiligingssysteem dé oplossing voor uw woning in de omgeving van Gent. Het grote voordeel van deze draadloze beveiligingssystemen is dat inbrekers geen draden kunnen doorknippen. Bent u eerder op zoek naar iets anders om uzelf of uw bezittingen te beveiligen? Wij bieden u verschillende soorten camerabewakingen, alarmsystemen en ook kluizen en brandkasten aan. Neem gerust eens een kijkje op onze website!

Het beste alarmsysteem voor uw bedrijf uit Gent
Alarmsysteem voor een bedrijf in Gent

Laat nu een offerte opstellen

Bent u geïnteresseerd in het installeren van een draadloos beveiligingssysteem? Doe dan een beroep op onze deskundigen uit Lochristi. Ook voor allerlei andere alarmsystemen, met of zonder camera, en zelf toegangscontrolesystemen kunt u bij ons terecht. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons. Dit kan op het nummer 09 328 32 32 of op het e-mailadres .

Nood aan extra veiligheid?

VDBS-Beveiliging

  • Denen 63
  • 9080 Lochristi
  • Telefoon
  • E-mail

Openingsuren showroom

We zijn enkel geopend op afspraak. Wij bieden u graag een fysiek bezoek aan in onze toonzaal. We zijn blij u te mogen verwelkomen!

Bezoek onze toonzaal

Stay in touch

Vergunde onderneming voor alarmsystemen & camerabewaking. Erkend INCERT installateur B-1638
BTW BE0477.493.683