Skip to main content

Camerabewaking.

Beveiligingscamera voor bedrijven in Gent

Hou een oogje in het zeil met een beveiligingscamera voor bedrijven in regio Gent. Weer u tegen inbrekers en vandalen door camerabewaking te laten instaleren in uw winkel, huis of bedrijf in de omgeving van Gent. De vakmannen van VDBS-Beveiliging uit Lochristi, nabij Gent, staan u graag bij wanneer u een beveiligingscamera voor onder andere bedrijven, wilt laten installeren.

Slaap op uw beide oren door een beveiligingscamera voor bedrijven in Gent

Bewakingscamera's, al dan niet met alarmsystemen, hebben een preventieve werking en ze geven de gebruiker terecht een groter veiligheidsgevoel. Met goede camerabewaking bent u in staat uw eigendommen, zoals uw winkel, bedrijf of huis in de omgeving van Gent, te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En als er daadwerkelijk iets voorvalt, beschikt u over bruikbare bewijslast. Onze experts uit Lochristi, nabij Gent, komen met veel kennis en ervaring uw beveiligingscamera voor bedrijven installeren bij uw firma. Wij voorzien bovendien niet enkel camerabewaking voor uw winkel, firma of huis in regio Gent, ook alarmsystemen horen tot ons takenpakket!

Maak uw keuze uit ons gamma 

logo osiris 250
logo horus
Camerabewaking
Camerabewaking

Werkwijze in 4 stappen:

Wilt u graag een beveiligingscamera kopen voor bedrijven in de omgeving van Gent. U doorloopt doorgaans 4 verschillende fasen bij het aanschaffen van camerabewaking voor uw huis, winkel of bedrijf in regio Gent:

FASE 1: Informatie aanvragen

U bent op zoek naar camerabewaking voor uw woning, uw huis of uw winkel in de omgeving van Gent. Op onze website vindt u tal van mogelijkheden. Via de handige offerte-configurator kan u vrijblijvend een richtprijs genereren. U kunt ons uiteraard steeds contacteren indien u een beveiligingscamera voor bedrijven wilt kopen in de omgeving van Gent.

FASE 2: Op bezoek bij elkaar

Nadat u contact heeft opgenomen met ons stellen wij vrijblijvend een of meerdere offertes op. Meestal wordt dit vooraf gegaan door een bezoek aan onze toonzaal of een bezoek bij u ter plaatse. Tijdens de conceptie houden wij rekening met alle regelgevingen die van toepassing zijn bij het plaatsen van de camerabewaking voor onder andere uw winkel in de buurt van Gent. Denk hierbij maar onder andere aan de privacywetgeving omtrent het plaatsen van een beveiligingscamera voor bedrijven in de buurt van Gent.

FASE 3: Het installeren van het systeem

Vinden we een akkoord tot uitvoering? Dan kunnen we overgaan tot de plaatsing van uw camerabewaking voor uw winkel, huis of bedrijf in regio Gent. Samen met uw contactpersoon werken we alles tot in de puntjes uit. Enkele dagen voor de eigenlijke installatie ontvangt u reeds de handleiding(en) in uw mailbox. Op de dag van plaatsing zal uw contactpersoon samen met de technicus de werken aanvatten. Nadien vertrouwen wij het plaatsen van de beveiligingscamera voor bedrijven toe aan de vakkundigheid van de technicus uit de omgeving van Gent.

FASE 4: Onze service na de aankoop

De laatste én belangrijkste fase. Sterk in Service is niet zomaar ons motto. Na de installatie van de camerabewaking voor uw winkel, huis of bedrijf in de omgeving van Gent, begint de service na verkoop. Dankzij onze unieke Platinum-contracten kan u steeds rekenen op VDBS-Beveiliging.  Mede dankzij onze helpdesk, die tijdens de kantooruren steeds bemand is door 2 personen, kunt u vertrouwen op een correcte service.


Geniet nu van onze deskundige service

Vertrouw dus nu op onze deskundige service indien u een beveiligingscamera voor bedrijven wilt laten installeren in de omgeving van Gent. Niet enkel voor camerabewaking in uw winkel, huis of bedrijf in regio Gent kunt u op ons rekenen, ook andere beveiligingsmogelijkheden zoals een  draadloos beveiligingssysteem of een branddetectiesysteem behoren tot ons aanbod. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 09 328 32 32 of op het e-mailadres .

VDBS-Camera's

VDBS-Beveiliging is sinds 2002 gespecialiseerd in camerabewaking. Naast de plaatsing van deze systemen ligt de focus op het verlenen van een correcte service. Via onze unieke service kan u steeds beroep doen op onze diensten. 

Veelzijdige systemen

Camerabewaking anno 2021 is meer dan alleen livebeelden op een monitor weergeven. Persoonsdetectie, thermische camera's, 180 graden camera,.. ontdek samen met ons alle mogelijkheden. 

 

Vrijblijvende offerte

Samen met u zoeken we het best passende concept uit.

Op basis hiervan bezorgen wij jullie zo snel als mogelijk een op maat gemaakte offerte. 

Vraag uw offerte aan

Afspraak maken?

Breng gerust een bezoek aan onze toonzaal. Hier kan u alle producten bezichtigen.

Vooraf, of nadien, brengen wij een bezoek aan uw pand om de technische mogelijkheden te verifiëren.

Dit alles geheel vrijblijvend.