Skip to main content

Brandbeveiliging.

Branddetectie

Brandveiligheid door een branddetectiesysteem uit Gent

Bescherm uzelf en uw dierbaren tegen brand door een branddetectiesysteem te laten installeren in uw woning in de omgeving van Gent. Brand is onvoorspelbaar en breidt zeer snel uit doorheen uw woning. Bescherm u daar dus optimaal tegen door te rekenen op VDBS-Beveiliging uit Lochristi, regio Gent, en ons in te schakelen voor de installatie van uw branddetectie!

Geef vuur geen kans met een branddetectiesysteem uit regio Gent

Voorkomen is altijd beter dan genezen, maar toch kan er altijd brand ontstaan in uw woning. Het is dan belangrijk dat er al een branddetectiesysteem is geïnstalleerd in uw woning in de omgeving van Lochristi, regio Gent. Door de installatie van een systeem voor branddetectie in uw huis in de omgeving van Gent kunt u de brand zo efficiënt mogelijk detecteren en lokaliseren. Kom gerust langs in onze toonzaal in de omgeving van Gent om het branddetectiesysteem, en andere soorten beveiliging voor uw huis, te bekijken. Onze vakmannen staan graag klaar met extra informatie.

Maak uw keuze uit ons gamma ↡

Branddetectie

Werkwijze in 4 stappen:

Wilt u graag een branddetectiesysteem laten installeren in uw woning in de omgeving van Gent? Dan  doorloopt u doorgaans 4 verschillende fasen. Geen zorgen, wij helpen u bij alle fasen voor de installatie van de branddetectie in uw woning, winkel of bedrijf in regio Gent!

FASE 1: U vraagt informatie aan

U bent op zoek naar een branddetectiesysteem voor uw woning of zaak in de omgeving van Gent. Op onze website vindt u tal van mogelijkheden inzake brandbeveiliging. Via de handige offerte-configurator kan u vrijblijvend een richtprijs genereren voor de installatie van uw branddetectie in regio Gent. U kan ons uiteraard ook steeds contacteren.

FASE 2: Wij komen langs bij u of u bij ons

Nadat u contact heeft opgenomen met ons voor de installatie van branddetectie in uw woning in de buurt van Gent,  stellen wij vrijblijvend een of meerdere offertes op. Meestal wordt dit vooraf gegaan door een bezoek aan onze toonzaal of een bezoek aan de werf/het pand. Tijdens de conceptie houden wij rekening met alle regelgevingen die van toepassing zijn bij het installeren van een branddetectiesysteem in uw woning in regio Gent.

FASE 3: Wij installeren uw systeem

Vinden we een akkoord tot uitvoering? Dan kunnen we overgaan tot de installatie van uw branddetectie in de omgeving van Gent. Samen met uw contactpersoon werken we alles tot in de puntjes uit. Enkele dagen voor de eigenlijke installatie van het branddetectiesysteem in de omgeving van Gent, ontvangt u reeds de handleiding(en) in uw mailbox. Op de dag van plaatsing zal uw contactpersoon samen met de technicus de werken aanvatten. Nadien vertrouwen wij jullie systeem toe aan de vakkundigheid van de vakkundige technicus.

FASE 4: Wij garanderen u nog uitstekende service na de installatie

De laatste én belangrijkste fase. Sterk in Service is niet zomaar ons motto. Na de installatie van de branddetectie voor uw huis in de omgeving van Gent, begint de service na verkoop. Dankzij onze unieke Platinum-contracten kan u steeds rekenen op VDBS-Beveiliging.  Mede dankzij onze helpdesk, die tijdens de kantooruren steeds bemand is door 2 personen, kunt u vertrouwen op een correcte service wanneer u kiest voor ons bij het installeren van een branddetectiesysteem in de omgeving van Gent.


Bescherm u nu tegen brandgevaar

Bescherm u nu optimaal tegen brandgevaar en reken op ons voor de installatie van de branddetectie in uw woning in regio Gent. Eerder op zoek naar een ander soort beveiligingssysteem, zoals camerabewaking tegen inbraken en vandalisme? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Contacteer ons nu op het nummer 09 328 32 32 of op het e-mailadres .

VDBS-Branddetectie

VDBS-Beveiliging is sinds 2002 gespecialiseerd in brandbeveiliging. Zowel een correcte conceptie, installatie als service na verkoop dragen wij hoog in het vaandel. 

Meer informatie

Veelzijdige systemen

Samen met u kunnen we alle mogelijkheden voor uw pand ontdekken. 

 

Vrijblijvende offerte

Samen met u zoeken we het best passende concept uit.

Op basis hiervan bezorgen wij jullie zo snel als mogelijk een op maat gemaakte offerte. 

Vraag uw offerte aan

Afspraak maken?

Breng gerust een bezoek aan onze toonzaal. Hier kan u alle producten bezichtigen.

Vooraf, of nadien, brengen wij een bezoek aan uw pand om de technische mogelijkheden te verifiëren.

Dit alles geheel vrijblijvend.