Een beveiligingssysteem kopen in Gent

Ook service na aankoop
24/24 bereikbaar
Duurzaam staat voorop
Wilt u graag een beveiligingssysteem kopen in regio Gent, maar weet u niet goed waar u hiervoor moet zijn? Kom dan gerust eens langs bij ons, VDBS-beveiliging, in Lochristi. Samen zoeken we uit welk soort beveiligingssysteem u het best kunt kopen voor uw woning in regio Gent.

Wij zijn er om naar u te luisteren.

Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de gepaste beveiliging.

Beveiligingssysteem kopen als bescherming voor uw woning in Gent

Wij beschikken over verschillende toonaangevende merken wanneer u een beveiligingssysteem wilt kopen voor uw woning in regio Gent. Bent u op zoek naar manieren om uw brandveiligheid te garanderen, om camerabewaking te installeren, om een kluis aan te kopen of voor andere veiligheidszaken? Voor dat alles kunt u bij ons terecht. Onze veiligheidsdeskundigen staan bovendien met veel plezier klaar om u van voldoende uitleg te geven over het beveiligingssysteem dat u wilt kiezen voor uw woning in de omgeving van Gent. Ook bij vragen en onduidelijkheden staan zij u graag te woord!

Het beste alarmsysteem voor uw bedrijf uit Gent
Alarmsysteem voor een bedrijf in Gent

Contacteer ons nu

Wilt u zich weer veilig voelen in uw huis? Slaap opnieuw op beide oren door het beste beveiligingssysteem voor uw woning bij ons te kopen. Bescherm uzelf en uw dierbaren tegen inbraken, allerlei vormen van geweld en brand. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Contacteer ons dan op het nummer 09 328 32 32 of op het e-mailadres .

Nood aan extra veiligheid?

VDBS-Beveiliging

 • Denen 63
 • 9080 Lochristi
 • Telefoon
 • E-mail

Openingsuren toonzaal

 • Ma - Do

  13:30u - 17:00u

 • Vrijdag

  13:30u - 16:00u

 • Weekend

  Gesloten

In de voormiddag enkel op afspraak geopend.

Stay in touch

Vergunde onderneming voor alarmsystemen & camerabewaking. Erkend INCERT installateur B-1638
BTW BE0477.493.683