De beveiliging van uw huis in Gent

Ook service na aankoop
24/24 bereikbaar
Duurzaam staat voorop
Voelt u zich de laatste tijd onveilig en wilt u daarom graag professionele beveiliging van uw huis in regio Gent? Kom dan zeker eens langs bij VDBS-Beveiliging in Lochristi. Wij bieden verschillende soorten beveiliging aan voor uw huis in de buurt van Gent.

Wij zijn er om naar u te luisteren.

Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de gepaste beveiliging.

Verschillende soorten beveiliging voor uw huis in Gent

Wij beschikken over een uiteenlopend gamma in beveiliging voor uw huis in de omgeving van Gent. Zo hebben wij alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontroles tot kluizen en brandkasten. Voor ieder wat wils in onze winkel in Lochristi! Heeft u vragen of onzekerheden over onze verschillende soorten beveiliging voor uw huis in de omgeving van Gent? Onze beveiligingsexperten staan u met alle plezier te woord. Bovendien kunt u zonder problemen en vrijblijvend een offerte aanvragen.  

Het beste alarmsysteem voor uw bedrijf uit Gent
Alarmsysteem voor een bedrijf in Gent

Kom nu langs in onze winkel

Kom snel langs in onze winkel om de beste beveiliging voor uw woning in de omgeving van Gent. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de gepaste beveiliging. Bovendien voorzien wij ook na de aankoop en de installatie van de beveiliging een uitstekende service. Ben je geïnteresseerd in onze voorzieningen of wilt u ons bereiken voor een offerte of afspraak? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer 09 328 32 32 of via het e-mailadres .

Nood aan extra veiligheid?

VDBS-Beveiliging

 • Denen 63
 • 9080 Lochristi
 • Telefoon
 • E-mail

Openingsuren toonzaal

 • Ma - Do

  13:30u - 17:00u

 • Vrijdag

  13:30u - 16:00u

 • Weekend

  Gesloten

In de voormiddag enkel op afspraak geopend.

Stay in touch

Vergunde onderneming voor alarmsystemen & camerabewaking. Erkend INCERT installateur B-1638
BTW BE0477.493.683