Alarmsysteem met camera in Gent

Ook service na aankoop
24/24 bereikbaar
Duurzaam staat voorop

Wilt u een alarmsysteem met camera aankopen voor jouw woning in Gent? Dan moet u bij ons, VDBS-Beveiliging uit Lochristi zijn. Bij ons voelt u zich altijd veilig! Ook voor brandbeveiliging, kluizen en toegangscontrole kunt u een beroep doen op ons.

Wij zijn er om naar u te luisteren.

Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de gepaste beveiliging.

Voel je veilig met een alarmsysteem met camera uit Gent

Tegenwoordig zijn er meer en meer inbraakgolven waartegen u uzelf moet beschermen, dus installeer nu een alarmsysteem met camera. U kunt deze kopen in onze winkel in Lochristi, in de buurt van Gent. Bent u eerder geïnteresseerd in andere beveiligingssystemen zoals kluizen of verschillende soorten beveiligingscontroles? Bezoek dan onze winkel of onze website. Onze experts staan graag voor u klaar wanneer u vragen of opmerkingen heeft! Wij werken in vier fasen bij de verkoop van een alarmsysteem met camera voor uw woning in regio Gent. Een daarvan is de service na verkoop, want ook dan staan wij nog klaar voor u. Wij zijn tevreden wanneer u dat bent.

Het beste alarmsysteem voor uw bedrijf uit Gent
Alarmsysteem voor een bedrijf in Gent

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan op onze website of kom langs in onze winkel. Onze beveiligingsspecialisten helpen u graag bij het uitkiezen van het beste alarmsysteem, met of zonder camera, voor uw huis in regio Gent. Neem contact met ons op via het nummer 09 328 32 32 of het e-mailadres .

Nood aan extra veiligheid?

VDBS-Beveiliging

 • Denen 63
 • 9080 Lochristi
 • Telefoon
 • E-mail

Openingsuren toonzaal

 • Ma - Do

  13:30u - 17:00u

 • Vrijdag

  13:30u - 16:00u

 • Weekend

  Gesloten

In de voormiddag enkel op afspraak geopend.

Stay in touch

Vergunde onderneming voor alarmsystemen & camerabewaking. Erkend INCERT installateur B-1638
BTW BE0477.493.683