Het beste alarmsysteem voor uw huis in Gent

Ook service na aankoop
24/24 bereikbaar
Duurzaam staat voorop
Zoekt u het beste alarmsysteem voor uw huis in regio Gent? Dan vindt u deze bij VDBS-Beveiliging in Lochristi! Wij bieden momenteel twee toonaangevende modellen aan die hun werk optimaal doen. Nooit meer een onveilig gevoel of schrik voor inbrekers dankzij het beste alarmsysteem uit heel Gent!

Wij zijn er om naar u te luisteren.

Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de gepaste beveiliging.

Een veilig gevoel door het beste alarmsysteem in Gent

Wij werken bij de verkoop van onze alarmsystemen, maar ook kluizen en toegangscontroles, met vier fasen. Eerst en vooral kunt u bij ons informatie winnen over de aankoop van het beste alarmsysteem voor uw huis in regio Gent. Vervolgens komen wij bij u thuis nakijken wat de beste plaats is voor het alarmsysteem en bespreken we de mogelijkheden. Hierna gaan we over tot de installatie van het beste alarmsysteem voor uw huis in de omgeving van Lochristi en regio Gent. Bovendien bieden wij na het plaatsen wij u ook een uitstekende service aan. Wij laten u niet in de kou staan!

Het beste alarmsysteem voor uw bedrijf uit Gent
Alarmsysteem voor een bedrijf in Gent

Laat nu uw alarmsysteem installeren

Door het installeren van het beste alarmsysteem voor uw huis in regio Gent kunt u op uw beide oren slapen. Door de toename van inbraakgolven is het belangrijk om u optimaal te beschermen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte laten opmaken? Dat kan op het nummer 09 328 32 32 of via het e-mailadres .

Nood aan extra veiligheid?

VDBS-Beveiliging

 • Denen 63
 • 9080 Lochristi
 • Telefoon
 • E-mail

Openingsuren showroom

 • Ma - Do

  13:00u - 17:00u

 • Vrijdag

  08:30u - 12:00u

 • Weekend

  Gesloten

Op andere tijdstippen ook mogelijk na afspraak.

Stay in touch

Vergunde onderneming voor alarmsystemen & camerabewaking. Erkend INCERT installateur B-1638
BTW BE0477.493.683