Videofonie van Aiphone brengt comfort en veiligheid in huis.

Een Aiphone videofoon? Goed gekozen!

Ontdek de verschillende systemen voor videofonie die Aiphone ontwikkeld heeft op basis van de huidige eisen en noden van de gebruiker. Welke videofoon sluit het beste aan bij jouw voorkeuren: een handenvrije videofoon met een ingebouwde luidspreker of een toestel met hoorn, een videodeurpost voor een appartement of voor een eengezinswoning?

VDBS Beveiling begeleidt je bij je beslissing en laat dan snel de meest ideale videofoon installeren bij je thuis of op kantoor!

Altijd verbonden met je videofoon

Aiphone heeft het mogelijk gemaakt om je videofoon vanop afstand te bedienen dankzij een handige applicatie die zowel voor Android als voor iOS beschikbaar is. Met je smartphone of tablet beantwoord je op die manier een oproep en ontgrendel je de deur.

Wens je je videofooninstallatie te koppelen aan je gsm? Informeer dan eerst even bij welke Aiphone videofoon dit mogelijk is en dan kan je te allen tijde waken over de toegang tot je woning of bedrijf.

De beste videofoon kopen? Volg de tips!

Als expert in videofonie vertelt Aiphone je waarop je best let wanneer je graag een videofoon kopen wil. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij de gebruiksvriendelijkheid van een videofoon?

Is het voor jou ook belangrijk om extra camera’s aan de videofooninstallatie te koppelen? En welk materiaal en welke kleur verkies je? We geven je hier enkele aandachtspunten mee om je aankoop te vergemakkelijken.

Welke videofoon kies je?

VDBS Beveiliging is de expert die je nodig hebt om de beste videofoon te vinden. Maak kennis met het uitgebreide videofonie assortiment en laat je professioneel leiden in je keuze. Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke videofoon in huis? Aiphone zorgt ervoor!

Wat is een handenvrije videofoon?

Aiphone heeft een systeem voor videofonie ontworpen waarmee je de deur kan ontgrendelen en je kan praten met iemand zonder een hoorn te gebruiken. Met een handenvrije videofoon heb je dus met ander woorden je handen vrij!

Via de camera van de videofoon zie je wie er aan de ingang staat en dankzij de ingebouwde luidspreker praat je met de bezoeker. Staat het geluid van de handenvrije videofoon wat te stil of wil je de deur openen? Druk dan op één van de daarvoor aangewezen knoppen op het handige aanraakscherm.

Voel je veilig met een handenvrije videofoon

Een handenvrije videofoon mag dan erg handig zijn, maar de graad van beveiliging speelt uiteraard ook mee. Zoals bij videofonie mét hoorn, is een optimale en betrouwbare toegangscontrole ook bij een handenvrije videofoon gegarandeerd.

Aiphone beschikt bijvoorbeeld over handenvrije videofonie die uitgerust is met een breedbeeldcamera zodat je de volledige ingang ziet. Het is ook mogelijk om de beelden van de camera automatisch te laten opslaan om bij eventuele incidenten over bewijsmateriaal te beschikken.

Een handenvrije videofoon van Aiphone toegankelijk voor iedereen

Laat je een handenvrije videofoon van Aiphone installeren in je huis, appartement of bedrijf, dan geniet je van een heel gebruiksvriendelijk systeem.

Met de grote pictogrammen en aanraaktoetsen bedien je de videofonie moeiteloos en dankzij het verlichte kleurenscherm zie je alles duidelijk. Verder kan je, behalve met bezoekers, ook met mensen binnenshuis communiceren via een intercomfunctie en maakt Aiphone het mogelijk om oproepen door te schakelen naar je gsm om zo de deur te openen. Een handenvrije videofoon van Aiphone biedt je dus een comfortabele manier van beveiligen en communiceren.

Laat een handenvrije videofoon installeren

Wil je graag genieten van het comfort en de veiligheid van een handenvrije videofoon? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Mocht bovenstaande omschrijving niet volstaan, dan ontvang je daar nog meer informatie over een handenvrije videofoon.

Zo biedt dit systeem onder andere:
 • WiFi-binnenpost met 7”-aanraakscherm en opname van audio en video op SD-kaart
 • Doorschakeling naar 8 smartphones
 • Raadpleging van op afstand van live en opgenomen beelden.
 • Verhoogde veiligheid door gebruik Amazon servers.
 • Plug&Play installatie (WPS-functie)
 • Communicatie via WIFI en 3G/4G

MyJablotron

GT serie

Voor appartementen / grote bedrijven

Het GT-systeem kan tot 2000 binnenposten / 500 appartementen bevatten, met een heel gevarieerd en uitgebreid aanbod wat betreft de binnen- en buitenposten, alsook de mogelijkheid tot het aansluiten van beveiligingscamera's.

MyJablotron

JP serie

Voor appartementen / grote bedrijven

De JP VizocamTouch & Go videofoon is de jongste telg in de Vizocam familie met zijn unieke 7” aanraakscherm en 170° breedbeeldcamera voorzien van een zoomfunctie 9-zones, beeldgeheugen en opslagmogelijkheden.

Oproepen beantwoorden met mobiele apparaten De installatie kan met een IP interface worden uitgebreid via de welke men al de oproepen van de videodeurpost op de smartphone of tablet ontvangt.

MyJablotron

JO serie

Voor appartementen / grote bedrijven

Toegangscontrole via videofonie hoeft geen fortuin te kosten. De JO reeks is onze standaard in kwaliteitsvideofonie, met oog voor een democratisch prijskaartje. Deze serie combineert een inbouw- of opbouwdeurpost met maximum 2 binnenposten die voorzien zijn met een 7 inch scherm met hoge resolutie.

Nood aan extra videoparlofonie?

VDBS-Beveiliging

 • Denen 63
 • 9080 Lochristi
 • Telefoon
 • E-mail

Openingsuren toonzaal

 • Ma - Do

  13:30u - 17:00u

 • Vrijdag

  13:30u - 16:00u

 • Weekend

  Gesloten

In de voormiddag enkel op afspraak geopend.

Stay in touch

Vergunde onderneming voor alarmsystemen & camerabewaking. Erkend INCERT installateur B-1638
BTW BE0477.493.683